Woede – Bob Woodward

Na de bestseller ‘Angst’ van Bob Woodward, is het deze keer tijd voor ‘Woede’, waarin een portret wordt geschetst van Donald Trump. De auteur werpt een blik op de belangrijke beslissingen in het crisisjaar 2020 en kijkt met een kritische bril naar het beleid van Trump, dat gebaseerd is op instincten, gewoonten en stijl.

Nooit eerder vertoonde brieven tussen Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un, interviews, dagboeken en belangrijke documenten. Allemaal bronnen die zijn gebruikt voor het schrijven over een fascinerende persoonlijkheid, genaamd Donald Trump. Daarnaast heeft schrijver Woodward zelf gevoerd met Amerika’s 45e president.

Dit verhaal is een must-read voor diegene met interesse in persoon Trump. Het boek geeft de lezer een goed beeld van de onrust, tegenstrijdigheden en risico’s in de chaotische jaren onder Trump.

‘Woede is misschien wel Bob Woodwards belangrijkste boek sinds All the president’s men.’ – CNN

‘Vernietigend … In tegenstelling tot de meeste Trump-tapes, vertelt Woodward ons daadwerkelijk iets nieuws over de president, in plaats van alleen maar te bevestigen wat we al denken te weten.’ – The New York Times

Plaats een reactie